Over ons

Ontmoet Mireille Reuling – Founder en Conceptueel ontwerper

Als conceptueel ontwerper geloof ik in ‘The art of conversation’ – het geschenk van een gesprek. Ik vertrouw op goede ideeën en ik ben een enorme fan van het creëren van unieke, waardevolle ervaringen. Met mijn ideeën hoop ik mensen te inspireren om momenten aan te gaan die ze kunnen delen; bijzondere of grappige (eetbare) gesprekken die leiden tot onweerstaanbare herinneringen samen. Want die momenten samen zijn toch waar het leven uiteindelijk om draait.

Over The Real Wine Gum: Wijnmomenten zijn Kunst.
Door de jaren heen ontdekte ik dat een fles wijn enorm kan helpen bij het ontlokken van Echte gesprekken. Wanneer we als mensen vertragen, stroomt de magie. Het zijn die momenten waarop je samen geniet van een glas en je suf lacht met degenen om je heen. Dat ogenblik waarop je iemand aankijkt en je realiseert: wij begrijpen elkaar. Dat ene idee dat een hele avond aan filosofische gedachten kan opentrekken. Waarop je je met je hoofd in je handen verwondert over het leven, samen. Wow, onbetaalbaar!

The Real Wine Gum is ontworpen om die momenten te creëren. Om die magische fles wijn in een eetbare vorm te vangen. We werkten hiervoor samen met een chef-kok met Michelinster en exclusieve aroma ontwerpers. Het resultaat is een vegetarische, niet-alcoholische luxe ‘sip’. Voor iedereen, dus. Geniet van zo’n magisch wijnmoment, zónder een fles te openen.

Het gaat me niet om het snoepje, maar om de gesprekken die erdoor ontstaan. Een wijnmoment brengt mensen samen.

MIREILLE

Ontmoet het team

Jasmijn Boots

concept & styling

Lizette Schuurman

copywriter

Maryse poels

graphic design

BEau Ceciel Hendriks

online marketing

Lisette Wickerhoff

NL sales manager

Stephanie Roquette

key account manager Scandinavia, France & US

Tristan Roquette

US sales manager

Artur Misaczek

Sales manager Poland

Astrid – Strides Kreatief 

Atelier – glass production

Elles reuling

Atelier – sew production

Harry Reuling

manager finance & administration

Petra lansbergen

export & logistics

Bart Vinke

Artisan Confiseur

Laura Nieuwenhuis

website manager

Sophie Scheeffer

US Vinoos Shopify / Webdesign

POSITIEVE IMPACT OP MENSEN

Mensen gaan voor
Wanneer je geeft met aandacht, ontstaat er echte verbinding. Bij Vinoos draait het meer om het collectief, dan om de individu. We bouwen vanuit de rijkdom van mensen zelf, en steunen en werken samen met sociale werkplaatsen, minderheidsgroepen en andere vrouwelijke ondernemers.

Ons team gelooft heilig in het aangaan en versterken van banden. Het zoeken naar de kwaliteiten van mensen, want je bent zoveel meer dan we aan de buitenkant zien. Mensen blij maken. Zo geven we verschillende soorten mensen een kans om met ons mee te werken en te denken. 

We werken al jaren met trots samen met Houtgenoten en Scalabor; lees meer over onze samenwerking op onze WHY VINOOS pagina! 

Mireille Reuling, Founder: 

Het meest bijzondere aan mijn onderneming vind ik, als ik door de productie loop en mensen me zeggen: “Mireille, heb je nog meer werk voor ons? We vinden jouw product echt het allerleukste om voor te werken!” Ze zijn zo trots om onderdeel te kunnen zijn. Ze werken heel serieus en met zoveel liefde aan een goed eindresultaat van onze producten. Dat is bijzonder en daar word ik heel gelukkig van. Anderen laten voelen wat het is om waardevol te kunnen zijn, erbij te horen. 

Dat kan alleen als we hun mening respecteren, hun stem kracht geven en hun ideeën ondersteunen. Met z’n allen willen we verschil maken – en een verhaal vertellen. Vinoos hoopt mensen te inspireren en een betekenisvolle eerste stap te zijn in het delen van meer momenten samen. Wanneer we onze herinneringen bundelen, ontstaat er een gezamenlijke connectie. Want wanneer je geeft met aandacht, ontstaat er echte verbinding.